Make every room 
a living room

MOOME

MOOME is een Belgisch designlabel dat synoniem staat voor hedendaags, compact en betaalbaar design.


 

AUDETTE

Stap binnen in de wereld van MOOME, waar we ons richten tot een eigenwijs publiek en hoge kwaliteit bieden in combinatie met een eigenzinnige maar tijdloze vormgeving. Voor onze collectie meubels en accessoires werken we bij MOOME samen met getalenteerde designers uit binnen- en buitenland, zowel voor de gevestigde namen als voor opkomend jong talent.

 

Onze collectie is allesbehalve mainstream. Wij bieden duurzaam en flexibel meubilair, evenals multifunctionele woonaccessoires die moeiteloos meebewegen met jouw unieke levensstijl. Bij MOOME begrijpen we de behoefte aan praktische elegantie in hedendaagse interieurs. 

 

Ontdek bij MOOME een wereld waarin design en individualiteit hand in hand gaan. Elk stuk in onze collectie vertelt een verhaal, net zoals jouw huis dat doet. Samen creëren we een thuis dat echt van jou is.

 

Belgische
meubelen &
accessoires

DESIGNER IN DE SPOTLIGHT

 

 

Studio Segers

 

Wim Segers, Bob Segers en Tom Fonteyn ontwerpen met innovatieve technieken en duurzame materialen zinvolle concepten. Respect voor ambacht en traditie zijn een basiswaarde. De uitdaging is om producten te ontwerpen die vluchtige trends overstijgen, die zuiver en eerlijk vormgegeven zijn. Aandacht voor detail en verfijnde eenvoud zijn essentieel. Iedere probleemstelling wordt met passie geanalyseerd en verwerkt tot krachtige, vernieuwende concepten.

 

Want to   
see more?

 

 

Download of bestel ons gratis ‘Moomazine’ en ontdek de volledige collectie
Catalogus
Moome garantie

MOOME garantie

Voor onze sofa's gebruiken we enkel materialen van topkwaliteit. De combinatie van een stevig en duurzaam frame met een hoogwaardige vering en kwalitatieve vulling biedt jarenlang zorgeloos zitcomfort.

De MOOME- stoffen en -leders worden in huis getest op hun kleurechtheid, naadvastheid, slijtvastheid en lichtechtheid, om je de beste kwaliteit te garanderen.

Bij MOOME zijn we 100% overtuigd van de kwaliteit die we bieden. Daarom ontvang je een unieke fabrieksgarantie op jouw sofa. De MOOME garantie biedt bovendien ook een eigen servicedienst die bij eventuele problemen, gewoon bij jou thuis ter plaatse komt.