Naast Belgische en internationale ontwerpers, werkt MOOME met een intern ontwerpteam STUDIO MOOME. Binnen onze studio worden ontwerpen getekend, prototypes vervaardigd en grondig getest, totdat het optimale zitcomfort en design worden bereikt.

Designs door Studio MOOME

Studio Segers start altijd met de juiste zoekopdracht en een diepgaande analyse om verantwoorde ontwerpen te creëren. Productdesign draait om het echte leven en de intrinsieke waarden ervan. Het design vormt een harmonieuze fusie tussen formele aspecten en de noodzaak om essentiële antwoorden te bieden op hedendaagse uitdagingen.

Designs door Studio Segers

Karlien Imants (geboren op 12 november 1980) behaalde haar Master in Productontwikkeling in Antwerpen in 2003. Met een langdurige passie voor architectuur, interieur en producten begon ze in 2012 haar eigen meubels te ontwerpen. Karlien laat zich inspireren door stromingen zoals het Modernisme, Bauhaus en Bohemianisme. Ze werkt graag met duurzame materialen zoals hout en staal.

Designs door Karlien Imants

In 1994 studeerde Roel Vandebeek af aan de MAD faculteit (Media, Kunsten en Design) in Genk. Roel is een veelzijdig ontwerper die actief is in diverse domeinen. Eind '96 richtte hij zijn eigen bureau op en sindsdien werkt hij voor verschillende nationale en internationale bedrijven in uiteenlopende sectoren. Zijn ontwerpen zijn doordacht en tijdloos, en worden gekenmerkt door originaliteit en een vleugje humor. Daarnaast werkt hij samen met architecten aan interieurprojecten en openbare ruimtes.

Designs door Roel Vandebeek

Frederik Delbart laat zich inspireren door texturen en structuren, waarbij zijn voornaamste doel is om eerlijke en eenvoudige objecten te creëren. Zijn kritische benadering van hoe objecten gebruikt worden en hoe ze eruitzien, leidt tot een diepgaande analyse van elke stap in het ontwerpproces. Hierbij wordt rekening gehouden met de gebruiker, de fabrikant en de uiteindelijke gebruiker.

Designs door Frederik Delbart

Hans Daalder (1963) behaalde zijn diploma aan de Design Academy in 1989 en richtte een jaar later zijn eigen designstudio op. Sindsdien heeft hij met passie gewerkt en heeft hij ontwerpen gecreëerd voor vooraanstaande fabrikanten van meubilair, kantoormeubilair en andere interieurproducten. Zijn ontwerpen worden zeer gewaardeerd en in zijn eigen woorden: "Ons team denkt logisch na; elk detail in ons werk heeft een reden. Dit resulteert in heldere ontwerpen. We streven naar begrijpelijke schoonheid!"

Designs door Hans Daalder

Yonoh is een ontwerpstudio die in 2006 is opgericht door Clara del Portillo en Alex Selma in Valencia, Spanje. Met hun creatieve nieuwsgierigheid bundelen ze hun krachten op het gebied van productontwerp. Yonoh werkt aan projecten die uitblinken in eenvoud en functionaliteit, en hun ontwerpen stralen frisheid en uniciteit uit. De studio heeft wereldwijd de meest prestigieuze designprijzen in de wacht gesleept.

Clara en Alex, beiden opgeleid als industrieel ontwerpers, hebben hun carrières lange tijd afzonderlijk van elkaar ontwikkeld, totdat ze elkaar ontmoetten op een tentoonstelling voor jonge ontwerpers in 2004. Aan het eind van 2006 presenteerden ze hun eerste collectie onder de naam Yonoh, een ambigram dat het tweeledige karakter van het bedrijf treffend weergeeft. Sinds 2014 delen ze hun kennis als docenten aan de Cardenal Herrera CEU universiteit in Valencia, waar ze lezingen en workshops verzorgen over de 'Yonoh manier van werken', zowel in Valencia als wereldwijd.

Designs door Yonoh